Terberg

Het nieuwe serviceportal heeft veel positieve feedback opgeleverd en wordt versneld uitgerold naar Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk.
Digital Marketing Terberg | 4NG

Sneller producten vinden en bestellen

Terberg is een dynamisch familiebedrijf dat innovatieve oplossingen ontwikkelt voor de afval- en recyclingsector. Om het service- en bestelproces van spare parts efficiënter te laten verlopen, ontwikkelden we met Terberg een geavanceerd internationaal serviceportal voor beladingssystemen. Via dit portal kunnen afnemers snel en eenvoudig elk beschikbaar onderdeel voor elk voertuig uit de eigen vloot vinden, selecteren en bestellen.

De ultieme e-business oplossing

We begonnen het project met sessies, waarin we stakeholders vroegen naar de ambities van Terberg en de impact daarvan op het serviceportal. Vervolgens hebben we persona’s en een customer journey gemaakt. Met die twee op zak konden we aan de slag met de design sprints: de eerste inzichten en ideeën werden vertaald naar een prototype en getest. Op basis van de ervaringen uit de gebruikerstests werkten we in sprints naar de ultieme e-business oplossing voor Terberg. Het nieuwe portal biedt vele voordelen:

  • Klanten vinden snel waar ze naar zoeken: het productoverzicht werkt snel en filters reageren direct.
  • Afnemers die inloggen met hun wagenpark zien per voertuig relevante onderdelen.
  • Het portal wordt continu gemonitord, zodat problemen direct worden aangepakt.

De volgende stap? Internationaal uitrollen!

Het nieuwe serviceportal vormt een solide fundament voor het realiseren van de online ambities van Terberg. Het heeft dan ook veel positieve feedback opgeleverd, zowel vanuit de Terberg organisatie als vanuit dealers en eindgebruikers. Het management van Terberg heeft daarom besloten om het portal versneld uit te rollen naar Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk!

Netvlies is betrokken, duidelijk en realistisch en weet een grote mate van betrokkenheid te creëren door mensen samen te brengen en kritische vragen te stellen. Onze organisatie is écht in beweging gekomen.

Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor