Managed Services & DevOps

Laat je digitale oplossing monitoren en onderhouden door een Managed Services & DevOps-team.
Klaar voor digitale ontwikkelingen

De digitale wereld staat nooit stil. Ook jouw digitale oplossing is gevoelig voor ontwikkelingen. Met Managed Services & DevOps monitoren, onderhouden én beheren we de kwaliteit van je oplossing.  

 

Managed Services & DevOps | 4NG
Blijf up-to-date en garandeer kwaliteit

Wanneer je je digitale oplossing gaat gebruiken, ga je als bedrijf een nieuwe fase in. Doorontwikkeling staat op een lager pitje, maar de behoefte voor het monitoren en onderhouden van je oplossing neemt langzaam toe. Met de Managed Services & DevOps van Conclusion Experience blijft je oplossing up-to-date en van de beste kwaliteit.

Managed Services regelt voornamelijk het beheer van je oplossing. Zij voeren beveiligingsupdates, back-ups en verbeteringen door. DevOps start een traject van doorontwikkeling en governance, zodat je met elkaar blijft bouwen aan het verbeteren en uitbreiden van je oplossing.

Waarom Managed Services & DevOps bij Conclusion Experience?

Veel klanten hebben hun Managed Services & DevOps aan ons overgedragen. Schakel jij ook onze hulp in? Dan profiteer je van vele voordelen:

  • Garantie van een snelle detectie en oplossing van problemen.
  • De time-to-market versnelt en de kwaliteit van oplossingen verhoogt.
  • Altijd up-to-date tegen bedreigingen dankzij een sterke beveiliging.
  • Minder geklooi, meer gespecialiseerde expertise. 
  • Meer tijd om waarde toe te voegen in plaats van alleen onderhoud plegen.

Onze Digital Experience bureaus

Zij zorgen voor een efficiënte, duidelijke en onweerstaanbare klantreis.

Arlanet

Arlanet levert digital experience en e-commerce oplossingen die naadloos geïntegreerd worden met de gehele bedrijfsarchitectuur.

4net Interactive

4net interactive helpt je met complexe strategische vraagstukken en realiseert digitale oplossingen. Voor al je design, strategie en development uitdagingen.

PossibilIT

PossibilIT biedt software oplossingen om je klantproces te automatiseren en te vergemakkelijken. Volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Conclusion Experience

Netvlies

Netvlies geeft je een digitale voorsprong met hun onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing.

theFactor.e

theFactor.e is een Human First Digital Agency. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren alles wat digitaal voelt en ruikt. Maar in alles wat we doen staan de eindgebruiker en jij als opdrachtgever centraal.

Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor