Tech & Development

Creëer je ideale digitale oplossing en val op in je branche.
Val op met je digitale oplossing

Wil jij je onderscheiden binnen je segment? Tech & Development ontwikkelt de digitale oplossing waarmee jij eruit springt. Van standaard oplossingen, tot nieuwe concepten: alles voor een snelle en efficiënte groei. 

 

Tech & Development | 4NG
Creatief en efficiënt de toekomst in

Welke vorm je digitale oplossing ook heeft, ons Tech & Development team ontwikkelt het voor je. We hebben ruime ervaring met verschillende disciplines zoals Digital Experience, Digital Commerce en Digital Marketing, maar we lanceren ook graag nieuwe concepten. Dit specialisme draait om creativiteit en efficiëntie, en we doen er alles aan om je nog sneller te laten groeien.

Wil je je organisatie automatiseren en efficiënter maken? Dat doen we ook. Met de nieuwste architecturen zoals Microservices, API-first, Cloud, Headless en First-party Data zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Waarom Tech & Development bij Conclusion Experience?

Grote klanten als Ahrend, Berenschot en CDDN hebben hun Tech & Development al eerder aan ons overgedragen. Schakel jij ook onze hulp in? Dan loop je deze voordelen niet mis:

  • Je gebruikt de nieuwste technieken voor je digitale oplossing.
  • Je hebt niet alleen een mooie, maar ook een functionele digitale oplossing.
  • Je hebt een goede online performance.
  • Je leads en/of conversies nemen toe dankzij de fijne gebruikerservaring.
  • Je hebt meer tijd om je energie in andere delen van je bedrijf te stoppen.

Onze Tech & Development bureaus

We helpen je om je klantgerichte focus verder uit te breiden, en verrijken je portfolio met producten in abonnementsvorm. Zo til jij je CRM en marketing naar een hoger niveau.

Arlanet

Arlanet levert digital experience en e-commerce oplossingen die naadloos geïntegreerd worden met de gehele bedrijfsarchitectuur.

4net Interactive

4net interactive helpt je met complexe strategische vraagstukken en realiseert digitale oplossingen. Voor al je design, strategie en development uitdagingen.

PossibilIT

PossibilIT biedt software oplossingen om je klantproces te automatiseren en te vergemakkelijken. Volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Brainbrothers

Brainbrothers ondersteunt je op het gebied van development en applicatiebeheer. Zij zorgen voor digitale continuïteit, zodat jij kan focussen op de rest.

Conclusion Experience

Netvlies

Netvlies geeft je een digitale voorsprong met hun onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing.

theFactor.e

theFactor.e is een Human First Digital Agency. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren alles wat digitaal voelt en ruikt. Maar in alles wat we doen staan de eindgebruiker en jij als opdrachtgever centraal.

Nexwork

Nexwork is een online bureau, centraal gelegen binnen de Euregio (Nederland, België en Duitsland), helpt je met al jouw complexe, strategische online vraagstukken. Wij realiseren digitale oplossingen op het gebied van design, development en online marketing.

Zullen we op verkenning?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

We gaan ervoor