Brunel

Ontdek hoe we met het project in hoog tempo nieuwe componenten en features live hebben gezet.
Digital Strategy Brunel | 4NG
Aan de slag met ondersteuning in Sitecore

Met ruim 100 kantoren is Brunel één van de grootste detacheerders in Nederland. Over de hele wereld dragen ze bij aan projecten in o.a. life sciences en hernieuwbare energie. Maar dit keer vroegen ze Conclusion Experience om haar bijdrage. We ondersteunden Brunel 24 weken lang in de vorm van extra development capaciteit en begeleiding. Daarmee zorgden we voor het ontwikkelen van nieuwe componenten en het optimaliseren van bestaande componenten in Sitecore.

Een efficiënte inzet voor development en korte lijntjes

Tijdens dit project werkten we nauw samen met Brunel. We hielden de continuous development methode aan. Dit betekent dat we op locatie bij Brunel de taken uitvoerden en continue ondersteuning konden bieden. Daarnaast volgden we de Scrum methode, hiermee stelden we de taken en doelen vast in korte sprints. Aan het einde van elke sprint lieten we de ontwikkelingen aan alle stakeholders zien.

Met deze werkwijze hadden we een efficiënte inzet van development en hielden we kortere lijntjes tussen alle partijen. Met de vernieuwingen kan Brunel:

  • verschillende content- en designelementen gebruiken om webpagina’s op te maken.
  • gepersonaliseerde componenten inzetten die voor meertalige websites toepasbaar zijn.
  • nieuwe componenten en features in hoog tempo live zetten.
  • het gedrag van de bezoeker tracken en bezoekers op de juiste manier indelen.
  • haar content afstemmen op basis van de tracking technologie, zodat ze precies weten waar de behoefte ligt van de klant.
Digital Strategy Brunel | 4NG
Toepasbare componenten voor over de hele wereld

Sinds het inzetten van Sitecore kan Brunel efficiënt en naar wens webpagina’s indelen. Ook is het nu mogelijk om het gedrag van de bezoekers te volgen en dat te gebruiken voor het optimaliseren van de pagina’s.

Brunel had nog een uitdaging: ze zijn wereldwijd actief en de opmaak van een vacaturepagina verschilt per land. Daarom moest er eerder telkens worden gesleuteld aan de design- en content elementen over de meertalige websites. De nieuwe tailor-made componenten zijn breed toepasbaar en te gebruiken in elk land.

Door de implementatie van een nieuwe analytics tool, hebben we bij Brunel International 75% meer page views en 58% meer sessions weten te bereiken.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch