Berenschot

Ontdek de compleet nieuwe online uitstraling en dienstverlening voor het digitale platform waardoor klanten sneller toegang krijgen tot rapportages en inzichten en de time-to-market voor nieuwe klantwebsites enorm werd versneld.
Digital Experience Berenschot | 4NG
Een nieuwe online uitstraling en dienstverlening voor het digitale platform

Berenschot is een Nederlands adviesbureau voor organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven. Al ruim 80 jaar bouwen ze met hun adviezen en oplossingen op het gebied van zorg, energie en werk aan de toekomst van Nederland. Conclusion Experience mocht een nieuw digitaal platform opzetten dat Berenschot goed presenteert, de mogelijkheid tot e-commerce geeft én faciliteert in het snel opzetten van digitale diensten voor haar klanten.

Makkelijk klantportaal en efficiënte omgeving

We bouwden het nieuwe digitale platform in Umbraco. Hierin kunnen de afzonderlijke oplossingen van Berenschot functioneel worden gescheiden, maar de bezoeker krijgt wel toegang tot een single sign-on service. Daarnaast hebben we een klantportaal opgezet waarin bezoekers eenvoudig inloggen, het afrekenproces doorlopen en hun bestellingen kunnen beheren. Ook de contentmedewerkers van Berenschot kunnen efficiënter werken; we maakten een omgeving waarin ze SEO-proof content kunnen creëren.

Digital Experience Berenschot | 4NG
De volgende stap? Nóg verder digitaal transformeren

Door het koppelen van content met behulp van content pickers, konden we een platform creëren dat volledig is te doorzoeken en filteren op meerdere niveaus. Daarnaast heeft de bezoeker toegang tot een vereenvoudigd product informatie beheersysteem (PIM) en zorgt het klantenportaal voor een efficiëntere klantreis. Dankzij al deze optimalisaties en toevoegingen werd de time-to-market voor nieuwe klantwebsites versneld van 6 weken naar slechts 1 dag!

 

Ook de medewerkers van Berenschot kunnen efficiënter te werk gaan. Er is minder onderhoud nodig en content aanmaken gaat makkelijker, waardoor de kosten aanzienlijk lager uitvallen. Nu? Berenschot is klaar om haar digitale transformatie nóg verder te realiseren.

De kracht van Conclusion Experience

''We migreerden meer dan 100 cases en Berenschot heeft meer dan 150 nieuwe subpagina's gemaakt voor hun diensten. Om de overgang van de oude website soepel te laten verlopen, werden meer dan 1.400 URL's omgeleid.''

Laura de Vaan
- Marketing Manager bij Berenschot
Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch