Development programma

Maak kennis met het Conclusion Experience Development programma: Build better experiences. Bereik je digitale doelen samen met onze beste architecten, platform- en tooling-experts en ontwikkelaars.
Tech & Development | 4NG

Bij Conclusion Experience begrijpen we dat bedrijven constant moeten verbeteren en groeien om de concurrentie voor te blijven. Daarom hebben we ons Development programma gecreëerd om jouw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van voortdurend succes door middel van continue verbetering en expertise.

Onze Continuous Development Teams bieden klanten een gemengd team van professionals voor doorlopende ontwikkeling. We beginnen met het beoordelen van de vaardigheden van het huidige team en de organisatorische doelstellingen. Op basis daarvan stellen we een optimaal team samen met alle vaardigheden die nodig zijn om doelen te bereiken. Onze aanpak is flexibel, dus we kunnen rollen aanpassen om jullie digitale doelstellingen te bereiken.

Managed Services & DevOps | 4NG

 

Een voorbeeld van een high-performing ontwikkelteam:

  • Product Owner
  • Scrum Master
  • UI/UX Designer
  • Front-end Developer
  • Full-stack Developer
  • Back-end Developer
  • Quality Assurance Engineer

Op zowel zakelijk als digitaal gebied zorgen een Delivery Manager en Architect ervoor dat een optimale mix met de juiste skills wordt ingezet.

Naast het team bieden we ook een Delivery Manager en Architect die ervoor zorgen dat op zowel zakelijk als digitaal gebied een optimale mix met de juiste skills wordt ingezet.

Expert Teams bieden strategische, architectonische, platform- en tool-specifieke kennis om jullie eigen team van professionals te helpen groeien. Met onze training en tooling partnerschappen zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Voorbeelden van expert teams bestaan uit Most Valuable Professionals (MVPs) op specifieke platforms en tooling en Lead Developers op meer hoogwaardige architecturale uitdagingen.

Bij Conclusion Experience geloven we dat de toekomst van het bedrijfsleven ligt in continue verbetering en expertise. We helpen onze klanten om de ontwikkelteams naar een hoger niveau te tillen.

Onze specialismen binnen development

Managed Services & DevOps

We monitoren en onderhouden de kwaliteit van jouw digitale oplossing. Zo blijft je oplossing niet alleen up-to-date, maar worden verbeteringen en uitbreidingen ook sneller uitgevoerd.

Lees meer

CRM & Subscription

We helpen je om je klantgerichte focus verder uit te breiden, en verrijken je portfolio met producten in abonnementsvorm. Zo til jij je CRM en marketing naar een hoger niveau.

Lees meer

Tech & Development

Onze ervaring met de verschillende disciplines zoals Digital Experience, Digital Commerce en Digital Marketing zorgen ervoor dat we veel nieuwe concepten kunnen lanceren.

Lees meer

Klaar om je customer experience tot leven te brengen?

We denken graag mee hoe we jou digitaal laten groeien! Neem je contact met ons op? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in

Let's go!