Mollie

Dé Payment Service Provider voor online betalingen die complexe diensten makkelijker maakt. Een effectieve en snelle setup, voor een eerlijke prijs. Mollie garandeert de beste service en de hoogste conversie.
Mollie

Groei op jouw manier met Mollie

Wij zijn een pionier binnen de payment-industrie. We zijn een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. Wij faciliteren bedrijven van verschillende groottes om gezamenlijk op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes en tientallen integraties. Met behulp van een simpele en duidelijke betalings-API bieden wij verschillende betaalmethodes aan op een uniforme wijze. 

 

Complexe diensten makkelijk maken

Het is onze missie om de meest geliefde PSP van Europa te worden door complexe financiële diensten makkelijk te maken. Op dit moment hebben we bijna 130.000 klanten. Er werkt een internationaal team van circa zevenhonderd professionals. We zijn gevestigd in Amsterdam en in verschillende andere Europese landen, waaronder Duitsland.

De makkelijkste en beste betaalervaring

Mollie is vertrouwd door meer dan 130.000 bedrijven. We creëren impact met Europa's makkelijkste betalingen en beste betalingservaring voor jouw klanten. Wij verbeteren onze betaalmethodes continu zodat jij de beste conversie krijgt.

De beste Europese betaalervaring voor uw klanten. 

Wij geven om de details, zodat u de beste conversie krijgt.

  • Effectieve setup, eenvoudige integratie en een snelle onboarding.
  • Eerlijke prijs. Betaal alleen voor succesvolle transacties.
  • Alle meest gebruikte betaalmethodes. De beste gelokaliseerde ervaring.
  • Lokale support, wat je vraag ook is, Mollie helpt je zo snel mogelijk.
  • Jouw data, altijd veilig. Mollie voldoet aan alle beveiligingsrichtlijnen, en slaat data veilig op, op Europese bodem.
  • De hoogste conversie, daar gaat het uiteindelijk om, toch?

Cijfers & feiten

Platinum partner
13
Klanten
30 +
Implementatiemogelijkheden

Mollie is top-notch modern, but it also has a personal touch. And the personal touches for me are much more important than the last penny.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch