Chargebee

Opzoek naar een nieuw abonnementsysteem? Chargebee is het subscription management platform die je helpt bij het eenvoudig inzetten en beheren van abonnementen. Conclusion Experience zet zich binnen Europa in als Gold Partner om digitale vraagstukken te realiseren.
Chargebee
Complexe abonnementen

Waar heb jij allemaal een abonnement voor? Je fiets, Netflix, de bieb of alle drie? Voor jou heel logisch, maar aan de achterkant best lastig bij te houden. Maak kennis met Chargebee, de wereldwijde marktleider in Subscription Management. Chargebee maakt het mogelijk om jouw CRM en ERP systemen te koppelen aan het Chargebee platform, om volledige automatisering van jouw lead conversie te realiseren. Zij ontwikkelden een subscription management platform  voor meer overzicht, eenvoud en vlotheid in je abonnementsysteem.

Versimpel je abonnementsysteem

Met het subscription management platform van Chargebee vind je al je abonnements- en klantgegevens makkelijk en snel. Zo zie je de cyclus van een abonnement en de facturering van je klanten altijd in één oogopslag. Chargebee biedt diverse betaalmethodes om uit te kiezen. Voor volledige controle op je abonnementen.

 • Krijg een duidelijk beeld van al je abonnements- en klantgegevens.
 • Speel in op de behoeften en motivaties van je klanten.
 • Behoud volledige controle op je facturering.
 • Kies uit meerdere betaalmethodes voor optimale klantervaringen.
 • Wijzig snel je tarieven, kortingen en promoties.
 • Koppel je CRM en ERP systemen om de customer flow te automatiseren.

-

De toegevoegde waarde van de samenwerking

Als Conclusion Experience zijnde zien we dat de abonnementen markt sterk groeit. Wij zouden Conclusion Experience niet zijn als wij daarom willen partneren met het beste Subscription Management Platform op de markt om dit te kunnen aanbieden aan onze klanten. 

Met de expertise van Conclusion Experience van het digitale transformatieproces binnen bedrijven, zorgen wij er voor dat Chargebee op de juiste manier wordt geïmplementeerd, de juiste systemen met elkaar parten om jou volledig te ontzorgen.

-

Chargebee 2 Exact Online Connector

Op zoek naar een manier om je financiële administratie in Exact Online in sync te houden met Chargebee? Deze integratie, verzorgd door de officiële Chargebee-partner Conclusion Experience, synchroniseert automatisch al je abonnementen, rekeningen, facturen en financiële transacties tussen beide oplossingen.

Het opzetten van de integratie vereist geen aangepaste configuratie en zorgt voor eenvoudige schaalbaarheid voor elke organisatiegrootte. Neem vandaag nog contact met ons op en we zorgen ervoor dat jouw Chargebee en Exact Online in een mum van tijd gesynchroniseerd zijn!

Schermafbeelding 2022 10 20 Om 17.00.47
Ervaar het gemak van de C2E Connector

Geen maatwerk
Geen aangepaste configuratie vereist. Configureer gewoon de webhooks.

Zeer schaalbaar
Architectuur zorgt voor eenvoudige schaalbaarheid voor elke grootte.

Flexibele hosting
Kan worden gehost in elk Azure-abonnement.

Korte tijdslijnen
Kan binnen enkele dagen worden uitgebreid met andere entiteiten.

Up to date
Wordt continu verbeterd door updates en feedback van klanten.

Houd het simpel
Beide systemen hoeven niet gewijzigd te worden, tracking & matching gebeurt in de connector.

 

Cijfers & feiten

Solution partner
10 +
Jaar ervaring
50
Projecten opgeleverd

Gewonnen badges

Haal meer uit je abonnees

Waar moet je op letten bij het inzetten van een abonnementen-verdienmodel? En welke eisen stelt het aan je administratie en accounting software? In dit whitepaper leer je:

 • Een automatische (sub)administratie creëert voor
  je abonnementenfacturatie.
 • De juiste leverancier en administratiesysteem vindt.
 • Het implementatietraject het best doorloop.

 

Highlight foto

Naast de recurring omzet van klanten, wilden we ook alles weten over retentie en churn, en upsell van additionele producten en diensten. Een traditioneel systeem levert die informatie niet, maar Chargebee wel.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch