Bloomreach

Bloomreach realiseert content, klantbetrokkenheid en gepersonaliseerde site search, merchandising en recommendation oplossingen om personalisatie te bereiken en een ongeëvenaarde bedrijfsgroei te stimuleren.
Bloomreach
Mix van klantgegevens en AI

Klantbeleving

De meeste customer journeys zijn niet verbonden waardoor bedrijfsgroei stagneert wat resulteert in geen grip krijgen op klant profielen, websites die irrelevante inhoud weergeven en waarbij product data en klant data niet aan elkaar wordt gematcht.

Deze gaps resulteren allemaal in klanten die worden gedisconnect van de bestaande website, waardoor business zal vertragen hoe hard het commerce team ook wil zorgdragen om deze te behouden.

Bloomreach verbind deze experience door essentiële commerce-functionaliteiten onder hetzelfde dak te plaatsen, waardoor teams zich op een doel kunnen concentreren: de klant blij maken en een unieke klantbeleving creëren voor de klant!

De Bloomreach Commerce Experience Cloud bevat drie belangrijke oplossingen:

  • Engagement, realiseer de ware magie van klantgegevens door innemende, consistente en op maat gemaakte ervaring te leveren via digitale contactpunten. 
  • Discovery, Ontdek en koppel klantprofielen aan producten met AI-aangedreven sitezoekopdrachten, SEO, aanbevelingen en productmerchandising.
  • Content, verkrijg meer inkomsten en bereik via echte gepersonaliseerde personalisatie met een API-first, headless contentplatform dat flexibel genoeg is om elke front-end aan te sturen.

Cijfers & feiten

10 +
Jaar ervaring
50 +
Projecten opgeleverd
Highlight foto

Een droomsamenwerking

Voor Saxion ging theFactor.e (Part of Conclusion Experience) op zoek naar een oplossing om de belevenis van het websitebezoek te verbeteren. Het platform miste rijke content en voor bezoekers was het onduidelijk waar ze de gevraagde informatie konden vinden. Lees de case en ontdek:

  • hoe Bloomreach de juiste oplossing bood.

  • wat de samenwerking tussen Saxion en TFE versterkte.
  • 
de resultaten die op korte termijn werden behaald.

Wij hebben gekozen voor een partnership met Conclusion Experience vanwege de perfecte match tussen onze visies. Bloomreach heeft altijd anders gedacht over hoe met data de juiste digitale personalisatie kan worden bereikt.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch