BigCommerce

Maak kennis met het flexibele, open SaaS-platform dat een nieuw e-commercetijdperk inluidt. Ontdek onbeperkte mogelijkheden om te ontwikkelen, innoveren en groeien.
BigCommerce
Een nieuwe aanpak voor nieuwe verwachtingen
Overtref de verwachtingen van de moderne klant

Traditionele B2B-winkeltoepassingen komen niet in de buurt van wat hedendaagse B2B-kopers verwachten. Met BigCommerce kan je team gestroomlijnde site-ontwerpen bouwen voor grote catalogi met klant- en prijssegmentatie tot op SKU-niveau.

Als winnaar uit de startblokken op de Nederlandse markt met een #1 notering op de Emerce 100 lijst voor Commerce bedrijven. Met potentie om te groeien in B2B/B2C, Social & Hybrid Commerce en Composable Commerce biedt BigCommerce ruime opties ter integratie en uitbreiding. 

 

Meer functies om meer te verkopen

Verbeter je e-commercetoepassing voor B2B met geautomatiseerde klant- en prijssegmentatie, punchouts, inkooporders en betaaltermijnen, gebruikersrollen en integraties met grote ERP-, OMS- en CRM-systemen. Welke bestaande zakelijke tools en technologieën je ook gebruikt, BigCommerce kan met een klik worden geïntegreerd via kant-en-klare integraties. Je kunt je automatisering ook aanpassen met onze API's.
-

Uitzonderlijke services. Bijzondere resultaten.

Dankzij je betrouwbare B2B-klantenservice ben en blijf je een belangrijke speler in je branche. Bij BigCommerce doen we precies hetzelfde. Je kunt vertrouwen op onze bewezen technische en strategische expertise op het gebied van account beheer. Wij lossen je moeilijkste e-commerce problemen op.
-

Gartner Magic Quadrant 2022

Omdat BigCommerce er altijd naar heeft gestreefd de grenzen van e-commerce te verleggen, zijn we van mening dat onze plaatsing in het Challengers-kwadrant een bewijs is van ons vermogen om onze merchants te voorzien van het meest moderne commerce platform.

De erkenning van Gartner volgt op de recente topposities die BigCommerce heeft behaald bij de marktanalisten Forrester, Paradigm en onze #1 positie als commerce platform in de Emerce 100 2022.  Dit betekent dat BigCommerce een serieuze B2B & B2C Commerce Platform optie is geworden voor Midmarket & Enterprise organisaties en hun Digitale Transformatie en Replatforming. 

Benieuwd naar het Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce Report 2022? Neem hier contact op met ons marketing team!

BigCommerce Dashboard | 4NG Partners

De gids voor omnichannel-commerce

Omnichannel is een must voor elke succesvolle e-commercestrategie. Deze gids helpt je een uitgebreide omnichannelstrategie op te zetten die klanten de kans geeft overal en altijd te converteren.

  • Ontdek het belang van omnichannel in het huidige landschap en waarom digitale aanwezigheid belangrijker is dan ooit tevoren.
  • Ontdek de drie belangrijkste manieren van omnichannelverkoop: sociale media, marktplaatsen en zoeken — en hoe je ze kunt inzetten.
  • Leer je catalogus te optimaliseren met BigCommerce-oplossingen.
  • Bepaal groeimogelijkheden op basis van je bedrijfsgereedheid.

-

Bigcommerce Gids

10 +
jaar ervaring
100 +
klanten
Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch