Conclusion Experience en Conclusion

"Samen met Conclusion kan ons buy-and-build platform versneld doorgroeien"
4NG | Conclusion

Utrecht, 5 oktober 2021

Conclusion Experience en Conclusion bundelen hun krachten

IT-dienstverlener Conclusion en fullservice digitaal bureauplatform Conclusion Experience bundelen hun krachten. Hiermee spelen de bedrijven in op het groeiende belang en de toenemende complexiteit van digitale activiteiten van organisaties. Samen met Conclusion kan het buy-and-build platform van Conclusion Experience versneld doorgroeien, zowel autonoom als door het aansluiten van nieuwe digitale agencies. Met de autoriteit en omvang van Conclusion Experience geeft Conclusion haar digital experience propositie een forse impuls, waardoor klanten profiteren van een nog completere dienstverlening op het gebied van digital business transformatie: van een wendbaar en weerbaar technologisch fundament tot een onderscheidende user experience.

Zowel strategische als culturele fit

Conclusion Experience richt zich als agency op digital strategy en conceptualisatie. Daarnaast biedt het bureau een full service dienstverlening met focus op development en techniek. Het bedrijf bestaat uit zes labels: 4net interactive, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, Arlanet en Netvlies. Deze bedrijfsinrichting sluit naadloos aan op de strategie en werkwijze van Conclusion. Naast een strategische fit, is er tevens een belangrijke culturele fit tussen beide partijen. De cultuur en werkwijze van beide organisaties kenmerken zich door ondernemerschap, bedrijven met autoriteit binnen een specifiek vakgebied en een hoge mate van behoud van autonomie en identiteit van de individuele bedrijven binnen het ecosysteem. Met het meerderheidsbelang in Conclusion Experience voegt Conclusion 200 digitale experts, 1.000 freelancers, ruim 150 klanten en 4 kantoren toe aan de organisatie.

Conclusion Experience blijft als autonome organisatie opereren. Michiel Kroeks, CEO bij Conclusion Experience: “Met Conclusion als partner kunnen we nu opdrachtgevers end-to-end oplossingen bieden op het gebied van digitale transformatie en innovatie. We zien veel kansen in de samenwerking om zowel bestaande klanten binnen het ecosysteem van Conclusion, als binnen het Conclusion Experience platform, compleet te ondersteunen in hun digitale transformaties. Ook hebben we de financiële en strategische slagkracht om onze buy-and-build missie te versnellen. Binnen de domein expertise van Conclusion gaan we binnenkort de eerste additionele bedrijven aansluiten.” Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “Deze samenwerking is een lang gewenste uitbreiding van onze digital experience propositie. Deze expertise is cruciaal voor al onze klanten die het verschil willen maken met onderscheidende klantbediening.

Conclusion Experience is een van de toonaangevende en snelst groeiende platformen in Nederland. Zij krijgen dan ook een leidende rol binnen Conclusion voor al onze digital experience-activiteiten. Door de toetreding van Conclusion Experience zijn we weer beter in staat onze klanten samenhangende oplossingen te bieden voor hun grotere en complexere uitdagingen.

Over Conclusion

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.

Over Conclusion Experience

Conclusion Experience helpt met 200 digitale experts bedrijven digitaal te groeien en verder te professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt Conclusion Experience voor klanten als WWF, LeasePlan, Buma Stemra en Talpa. Conclusion Experience is als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net interactive. Naast 4net Interactive maken ook de labels Brainbrothers (sourcing) en Nextfields (strategie & performance), PossibilIT (Dynamics CRM, Salesforce & subscription commerce, Arlanet) (Umbraco en Episerver) en ook Netvlies onderdeel uit van Conclusion Experience. De bedrijvengroep heeft kantoren in Amsterdam, Driebergen, Wormerveer en Breda.

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch