Performance & Growth programma

Maak kennis met het Performance & Growth programma van Conclusion Experience: enable your growth. Realiseer duurzame groei met Experimentation, Marketing Automation, SEO en Targeted Advertising.
Performance & Growth | 4NG

Onze Experimentation Strategy volgt de best practices van het opbouwen van een goal tree, het creëren van een solutions map en het herhalen van het experiment. Op deze manier kunnen we je helpen om ideeën te testen en te valideren om de prestaties van je website te verbeteren.

 • Definieer duidelijke doelen: Identificeer de specifieke doelen die je wilt bereiken.
 • Creëer een solutions map: Inventariseer de mogelijke oplossingen om je doelen te bereiken.
 • Kies en prioriteer: Kies de oplossingen die het meest waarschijnlijk je doelen zullen bereiken.
 • Experimenteer en herhaal: Ontwikkel en voer experimenten uit om je oplossingen te testen en herhaal deze op basis van de resultaten.
 • Analyseer en optimaliseer: Analyseer en optimaliseer de resultaten van je experimenten.

-

Digital Marketing | 4NG

-

Ons Marketing Automation programma implementeert best practices voor een effectieve marketingcampagne. We gebruiken de nieuwste technologie om gepersonaliseerde en relevante content te creëren en te delen om de doelen van je bedrijf te behalen.

 • Identificeer uw doelgroep en maak buyer persona's op basis van hun gedrag en interesses.
 • Maak een campagne voor het aantrekken van leads met een reeks geautomatiseerde e-mails die waarde bieden aan uw prospects op basis van hun interesses en gedrag.
 • Creëer een systeem voor lead scoring en segmentatie om ervoor te zorgen dat je op het juiste moment de juiste berichten naar de juiste mensen stuurt.

Ons SEO & Targeted Advertising team optimaliseert de digitale kanalen door het toepassen van best practices voor zoekmachines en slim en persoonlijk te adverteren op Google AdWords en LinkedIn.

 • Onderzoek en analyse om relevante en converterende trefwoorden te identificeren.
 • Creëer landingspagina's geoptimaliseerd voor de trefwoorden en doelgroep.
 • Monitor, analyseer en optimaliseer de prestaties van de advertenties en landingspagina's om de conversie van de campagne te verbeteren.


Bij Conclusion Experience geloven we dat echte groei een combinatie is van slim ontwikkelen om vervolgens doorlopend te optimaliseren. Wij helpen onze klanten op deze manier om duurzame groei te realiseren.

Zijn er nieuwe inzichten waar je op in wilt spelen? Dan passen we je team daarop aan.

We leveren full-service opschaling op alle digitale specialismen

Digital Experience

We analyseren je klantdata, stellen vast waar er ruimte is voor optimalisatie en gaan aan de slag met gepersonaliseerde oplossingen. Voor een klantreis die je klant dichterbij brengt.

Lees meer

Performance & Growth

Hoe versnel je digitale groei? En hoe zorg je ervoor dat jouw digitale kanalen maximaal bijdragen aan je acquisitie, conversie en retentie? Bij Performance & Growth helpen we je jouw ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken.

Lees meer

Klaar voor digitale groei en performance?

We leggen je graag meer uit over ons Growth & Performance program! Neem je contact met ons op? Plan vrijblijvend een gesprek met ons in.

Ik ben er klaar voor!