Conclusion Experience neemt PossibilIT over

Versteviging digitale propositie Conclusion Experience met specialisatie in Salesforce en Dynamics CRM
Possbilit

Amsterdam, 6 augustus 2020

PossibilIT is per 1 augustus overgenomen door full-service digital agency Conclusion Experience.

PossibilIT, gespecialiseerd in subscription commerce-oplossingen en met expertise in CRM tooling als Dynamics en Salesforce, werkt voor grote merken als Tony Chocolonely, Talpa, Videoland en de EO. Met de toevoeging van PossibilIT aan haar groep verstevigt Conclusion Experience haar propositie binnen het digitale landschap.

Samen bouwen aan een full-service agency

De overname van PossibilIT is onderdeel van de groeistrategie van Conclusion Experience. Via het Conclusion Experience Fund voegt Conclusion Experience agencies met een specialistische focus op de customer journey toe aan de groep, om zodoende een nog stevigere positie in het Nederlandse digitale bureaulandschap in te nemen. Conclusion Experience telt nu 120 digitale experts die werken vanaf de vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Net als alle ondernemers die instappen in het Conclusion Experience Fund blijft Paul Vemer – oprichter van PossibilIT – aan boord om mee te bouwen aan de toekomstvisie van Conclusion Experience.

Groeien door krachten te bundelen

Ton Renes – CEO Conclusion Experience Fund: “Al sinds de oprichting van Conclusion Experience in 2002 is ons credo ‘We grow digital business’. Onze ambitie is om de groeiambitie van onze klanten waar te maken. Nu de digitalisering door consumenten versneld wordt omarmd, hebben onze klanten een groeiende behoefte aan professionalisering van hun digitale platformen. Met de overname van PossibilIT verstevigen we onze positie binnen het digitale landschap op het gebied van CRM en subscription-commerce. Dit is steeds vaker een integraal onderdeel van de digitale platformen die wij ontwikkelen. De expertise van PossibilIT kunnen wij direct inzetten in onder andere loyalty, chatbot en back-end projecten.”

Paul Vemer – eigenaar PossibilIT: “Net als Conclusion Experience geloven wij dat een customer centric en data gedreven aanpak de snelste weg is naar digitaal succes. Wij zijn erg blij dat we onze krachten kunnen bundelen om zo de brug te slaan tussen back-office en front-end. Door het grote klantennetwerk van Conclusion Experience verwachten wij een snellere groei te realiseren, maar ook onze bestaande klanten beter te kunnen servicen door het integreren met de front office.”

Over Conclusion Experience

Conclusion Experience helpt bedrijven digitaal te groeien en verder te professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt Conclusion Experience voor klanten als WWF, LeasePlan, Buma Stemra en Talpa. Conclusion Experience is als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net interactive. Naast 4net Interactive maken ook de labels Brainbrothers (sourcing) en Nextfields (strategie & performance) en nu dus ook PossibilIT (CRM & subscription commerce) onderdeel uit van Conclusion Experience. 

Over Conclusion Experience Fund

De komende jaren zal de markt van digital agencies naar verwachting verder consolideren. Conclusion Experience is voornemens om stappen vooruit te maken en heeft de ambitie om te verdrievoudigen in omzet de komende 2 jaar. Via het Conclusion Experience Fund is een M&A-pad uitgestippeld met als doel ondernemers te laten participeren in de uitbouw van een toonaangevend Nederlands full-service digital agency.

Over PossibilIT

PossibilIT heeft zich in 19 jaar tijd gemanifesteerd als betrouwbare softwarespecialist, gefocust op het automatiseren van financiële backoffice processen en het implementeren en onderhouden van CRM/ abonnementensystemen. Bij het in Utrecht gevestigde PossibilIT werken 20 digitale experts. Het bedrijf heeft ruime ervaring met gerenommeerde programma’s als Microsoft Dynamics CRM en Salesforce en werkt voor klanten als Tony Chocolonely, Talpa, Videoland en EO. Meer informatie op PossibilIT

Klaar om aan de slag te gaan?

We denken graag mee hoe we jou digitaal kunnen laten groeien! Neem je contact met ons op? De deur staat voor je open.

Get in touch