Wij zijn Torremolinos.

Voor ons 20 jarig jubileum gaan we een te gekke trip met elkaar maken naar Malaga, Spanje. Vr 31 sep – zo 2 okt: save the date!
Thumbnail Torremolinos Hotel

Vlieg met ons mee naar het prachtige Andalusië

Met 8,5 miljoen is Andalusië de autonome regio met het meeste aantal inwoners van Spanje. In Andalusië vind je onder andere de oudste bewoonde stad van Europa, Cádiz, en de hoofdstad van de Nieuwe Wereld, Sevilla.

Er zijn twee belangrijke nationale parken en 24 natuurparken, dit maakt Andalusië samen het best bewaarde gebied in Spanje. Wij zitten in de regio Malaga in de plaats Torremolinos, vlak naast Malaga-stad en aan de kust.

Eind september en begin oktober is het gemiddeld nog 20 dagen zon en 25 graden. Ideaal dus om nog met elkaar de nazomer te vieren en leuke activiteiten met elkaar te ontplooien.

Andalusie

Niks hoeft, alles mag

We gaan het programma nog niet verklappen, maar het wordt te gek. Er zijn gezamenlijke activiteiten, maar er is ook ruimte voor je eigen invulling. Hou je van sportief? Check. Hou je van natuur? Check. Hou je van water? Check. Hou je van rust en wil je blijven chillen bij het hotel? Helemaal prima!

Deze trip staat verbinding centraal. Verbinding met je directe collega’s, maar ook het leren kennen van de nieuwe collega’s van een ander label. Doe dit vanuit de activiteiten of zoek elkaar op tijdens een gesprek. Zit eens naast iemand anders tijdens een heerlijke lunch of diner; uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde passie en kunnen we veel van elkaar leren.

El Camino

Onze groep

  • 195 collega’s
  • 3 dagen
  • 3 vluchten

Een goede voorbereiding

Het is belangrijk met zo’n grote groep om ons goed voor te bereiden. Iedereen heeft zijn of haar eigen situatie om rekening mee te houden. Daarom hebben we 3 verschillende vluchten; 2 vanuit Amsterdam en 1 vanuit Rotterdam. De vliegtijden zijn afgestemd op de reistijd. Woon je dichter bij Amsterdam neem je de vroege vlucht, vanuit Groningen iets later.

Voor de terugreis gaan we ook op verschillende tijden naar huis. Blijf je liever wat langer of ga je juist liever wat eerder terug naar huis? Wij zullen deze voorkeuren nog bij je uitvragen voor de reis. Helaas kunnen we met zo’n grote groep niets beloven, maar we zullen ons best voor je doen om dit een onvergetelijke reis te maken…

Vragen? Neem contact op met Floor.